Još od davnina je najveća želja svakog roditelja da mu dete bude obrazovano, što se često kod nas kaže “svoj čovek”, i srećno! Zato je polazak u školu ili u novi razred nešto što se slavi, pamti i obeležava.

Tim povodom smo obezbedili 20% popusta na naš najprodavaniji proizvod namenjen i ovakvoj prilici – dijamant Blister i to u periodu od 15.08-15.09.2019.

Školarac kojem poklonite ovaj vredni poklon može da bira na koji način će ga iskoristiti. Dijamant se sam po sebi može čuvati u luksuznoj kutiji ili se u budućnosti može ugraditi u bilo koji komad nakita – prsten, ogrlicu, minđuše, narukvicu, po želji.

Ovaj poklon nije konačan. On može da se uvećava, kao sto će rasti i znanje Vašeg dragog đaka . Blister koji ste poklonili možete, na početku sledeće školske godine ili kada god budete želeli, da uz doplatu zamenite za veći.

Od sada imamo i Blister u obliku srca u posebnom crvenom pakovanju!

Kako bi ovaj otmen poklon u sofisticiranom pakovanju dobio lični pečat, pripremili smo divna poruke koje možete da ugravirate na pločicu.

Cene Blistera variraju zavisno od njegove veličine, odnosno karataže i u nju je uračunata gravirana pločica.

Posetite nas i odaberite Blister za svoje najdraže đake!

Ukoliko ste razmišljali šta biste poklonili nekome za proslavu diplome, svadbu, slavu, rođendan, odlazak u penziju i druge važne datume, upravo je Blister rešenje koje će obradovati i iznenaditi onoga kome je namenjen, a o Vama ostaviti utisak osobe sa stilom.

Kako da izaberete odgovarajući blister?

Okrugli – Brilliant cut, je daleko najpopularniji način brušenja dijamanta koji ovaj dragoceni kamen dovodi do savršenog sjaja. Više od 100 godina, uz pomoć naprednih teorija o ponašanju i prelamanju svetlosti i uz pomoć preciznih matematičkih kalkulacija, došlo se ovog oblika koji najbolje ističe sve lepote i osobine dijamanta. Što se tiče ostalih parametara koji određuju kvalitet dijamanta, poznatih kao 4C (cut, color, clarity, carat), trudili smo se da za Vas izaberemo ono najbolje, imajući u vidu odnos cene i kvaliteta. Uz blister dobijate i sertifikat koji sve to potvrđuje. Pakovanje u kome je blister kao i graviranje pločice ulazi u cenu blistera, koja zavisi od njegove veličine, odnosno karataže.

Čekamo Vas!!
Vaša Zlatara Stefanovic 1886

Cenu Blistera možete pogledati ovde

 

Preporučujemo iz ponude: