Korpa je prazna!
Pregled korpe Plaćanje
Suma u korpi: RSD 0,00

Šta je blister?

Blister je otmen poklon – dijamant zapečaćen u sofisticiranom, bankarskom pakovanju, malen ali veoma dragocen kamen utisnut u kutiji dizajniranoj sa stilom, uz koji možete da ugravirate posvetu na pločici.

Blister je dovoljno ličan dar kojim možete da pokažete svu svoju privrženost, dovoljno poseban da obeleži važnost trenutka i osobu kojoj se poklanja. Odabir ovakvog poklona u koji je utkana trajna vrednost je izraz Vašeg životnog stila i ukusa. Međutim, pravo zadovoljstvo u ovakvom poklonu naći će osoba kojoj ga poklanjate. Osoba kojoj poklonite blister može da bira na koji način će ga iskoristiti. Dijamant se sam po sebi može čuvati u luksuznoj kutiji i kasnije dati u nasleđe, ili se u budućnosti može ugraditi u bilo koji komad nakita – prsten, ogrlicu, minđuše, dugmad za manžetne, u zavisnosti od Vaše želje.

Kako da izaberete odgovarajući blister?

Okrugli – Brilliant cut, je daleko najpopularniji način brušenja dijamanta koji ovaj dragoceni kamen dovodi do savršenog sjaja. Više od 100 godina, uz pomoć naprednih teorija o ponašanju i prelamanju svetlosti i uz pomoć preciznih matematičkih kalkulacija, došlo se ovog oblika koji najbolje ističe sve lepote i osobine dijamanta.

Što se tiče ostalih parametara koji određuju kvalitet dijamanta, poznatih kao 4C (cut, color, clarity, carat), trudili smo se da za vas izaberemo ono najbolje, imajući u vidu odnos cene i kvaliteta.

Naravno, uz blister dobijate i  sertifikat koji sve to potvrđuje.

Pakovanje u kome je blister kao i graviranje pločice ulazi u cenu blistera koja zavisi od njegove veličine, odnosno kartaže.

Ono što Vama preostaje, jeste samo odluka kakvu posvetu želite da ugravirate – dovoljno ličnu i svakako najvredniju.