Korpa je prazna!
Pregled korpe Plaćanje
Suma u korpi: RSD 0,00

Šta je blister?

Blister je otmen poklon – dijamant zapečaćen u sofisticiranom, bankarskom pakovanju, malen ali veoma dragocen kamen utisnut u kutiji dizajniranoj sa stilom, uz koji možete da ugravirate posvetu na pločici.

Blister je dovoljno ličan dar kojim možete da pokažete svu svoju privrženost, dovoljno poseban da obeleži važnost trenutka i osobu kojoj se poklanja. Odabir ovakvog poklona u koji je utkana trajna vrednost je izraz Vašeg životnog stila i ukusa. Međutim, pravo zadovoljstvo u ovakvom poklonu naći će osoba kojoj ga poklanjate. Osoba kojoj poklonite blister može da bira na koji način će ga iskoristiti. Dijamant se sam po sebi može čuvati u luksuznoj kutiji i kasnije dati u nasleđe, ili se u budućnosti može ugraditi u bilo koji komad nakita – prsten, ogrlicu, minđuše, dugmad za manžetne, u zavisnosti od Vaše želje.

Kako da izaberete odgovarajući blister?

Okrugli – Brilliant cut, je daleko najpopularniji način brušenja dijamanta koji ovaj dragoceni kamen dovodi do savršenog sjaja. Više od 100 godina, uz pomoć naprednih teorija o ponašanju i prelamanju svetlosti i uz pomoć preciznih matematičkih kalkulacija, došlo se ovog oblika koji najbolje ističe sve lepote i osobine dijamanta.

Što se tiče ostalih parametara koji određuju kvalitet dijamanta, poznatih kao 4C (cut, color, clarity, carat), trudili smo se da za vas izaberemo ono najbolje, imajući u vidu odnos cene i kvaliteta.

Naravno, uz blister dobijate i  sertifikat koji sve to potvrđuje.

Pakovanje u kome je blister kao i graviranje pločice ulazi u cenu blistera koja zavisi od njegove veličine, odnosno kartaže.

Ono što Vama preostaje, jeste samo odluka kakvu posvetu želite da ugravirate – dovoljno ličnu i svakako najvredniju.

Dijamant blister u obliku srca!

Idealan poklon za one koji nam najviše znače.

Da li i Vi imate osobu za koju biste sve učinili, s kojom prvo želite da podelite neku misao ili dogodovštinu, bez koje ne možete da zamislite život ili koja Vam prvo padne na pamet kada se probudite?

To su naša deca, majke i očevi, ljubavni partneri, prijatelji…

Baš za njih je teško odabrati poklon jer ni jedan ne govori dovoljno jako ono što želimo da iskažemo.

I baš za takve posebne smo napravili dijamant Blister u obliku srca!

Specijalno pakovanje u kojem je dijamant okružen crvenim somotom i upakovan u premium belo pakovanje, sa karticom na kojoj možete dragoj osobi posvetiti svoje reči, preneće upravo onu emotivnu poruku kojom smo bili inspirisani praveći ga.

Iskoristite svaku priliku da izrazite ljubav, jer to je jedina emocija koja nas obogaćuje i samo tada možemo reći:  Life is brilliant.